Sophie Giraf's Historie


Lille Sophie Giraf blev født d. 25. maj 1961. Eller rettere på St. Sophie's day

Dengang var legetøj udformet som dyr, kun traditionelle bondegårdsdyr eller almindelige husdyr. Derfor besluttede en vis hr. RAMPEAU, som var ekspert i at udvinde saft fra Heveatræet, at lave et exotisk gummidyr til baby. Så han gik i gang med at producere Sophie Giraf.  Endelig på en helt almindelig tirsdag d. 25. maj, eller faktisk på St. Sophie's day blev den lille søde giraf så sat i produktion, og selvfølgelig navngivet Sophie.

Helt fra begyndelsen af blev Sophie en stor succes, da mødre hurtigt så hvor genial Sophie var til at stimulere baby's sanser, og berolige når gummerne kløede for tænder. 

Ved simpel mund til mund tale, blev nyheden om Sophie Giraf hurtigt spredt, så derfor blev hun allerede en stor stjerne fra dag 1 - og generation på generation har taget hende til sig, så hun idag er det kæreste eje blandt millioner af babyer og tumlinger i hele verden. 

Firmaet Vulli som har base i Rumilly i Haute-Savoie i Frankrig, bliver stadig misundt for deres hemmelige opskrift, som kun de helt kender i produktionen af Sophie Giraf.  Intet er ændret siden produktionen så sit lys i 1961, og Sophie Giraf bliver stadigvæk idag lavet efter samme opskrift hvor der indgår 14 manuelle operationer, før hun er helt færdiglavet. Sophie er lavet af 100% naturgummi, udvundet fra Heveatræet, samt farvet med uskadelige plantefarver. Netop dette gør Sophie Giraf til et helt unikt stykke legetøj.

 

Awards


Sophie the Giraffe
Junior Design Awards 2013
HIGHLY COMMENDED Best Toy Design 0-2 år


Sophie the Giraffe
Mother Care awards 2011/2012
Vinder af Guldmedalje "Best toys 6-12 months"


Sophie the Giraffe
Practical Parenting & pregnancy awards 2010/2011
Vinder af guldmedalje i kategorien "best newborn toy under £20"


 Sophie the Giraffe
Toy of the Year 2009 USA. Vinder af årets babylegetøj i USA sep. 2009

Sophie the Giraffe
Bizzy Baby award 2009-2010 Bronze medalje

  


Sophie Giraf   v/ Jeanette Toftkær  Emilsvej 31 Tlf. 29478666 CVR. 35676325     e-mail info@sophiegiraf.dk 
ralph lauren outlet replica watches ralph lauren outlet online
cheap replica watches